Det måste ändå vara den perfekta avslutningen på pulkaåkning?!

Oboy i all ära, men inget alternativ om man vill äta laktosfritt. Och egen varm choklad är ändå snäppet vassare. Så här gör jag min:
4 muggar
3 msk socker
1,5 msk kakao
1/2 krm vaniljpulver
En nypa salt
Lite vatten
Ca 8 dl mjölk
Blanda de torra ingredienserna med lite vatten till en slät smet i en teflongryta. Sätt på plattan och hetta upp smeten så sockret smälter. Tillsätt därefter lite mjölk åt gången. Jag kokar aldrig min, bara sjuder, för då slipper man den där hinnan som lätt blir på koppen annars. Jag gillar när chokladen inte är så stark, men vill man ha kraftigare chokladsmak kan man öka upp kakaomängden...
Till detta en macka på baguetten från "Nytt bröd", massa bregott (LF) och en skiva vällagrad, smakrik ost.

baguette,
nytt bröd,
oboy,
ostmacka,
varm choklad,